Efsanevi rock müzikali Jesus Christ Superstar Pilsen’e geliyor

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Seyirciler, Mt rd blinho svho, Superstar veya 1994 yılında Prag Spirle’de bu eserin ilk Çek performansıyla ünlenen In the Garden of Gethsemansk gibi tanınmış hit parçalarını dinleyebilirler.

Diğer yapımlar Brno, Prag Karln, Ostrava ve Uhersk Hraditi’de sunuldu. Lisans ajansının onayının ardından başrollerde Pavel Klimenda ve Pavel Ren yer aldı; Duan Kraus ve Luk Ondru Jide’yi, Charlotte Ren Ma Magdalna’yı ve topluluğun yeni üyesi Natlie Dvokov’u canlandıracak.

Dünyanın her yerinde, birkaç nesilden milyonlarca izleyiciyi heyecanlandıran olağanüstü drama, Pilsen’de sadece genç nesilden oluşan tamamen yeni oyuncu kadrosuyla değil, aynı zamanda yeni sahne konseptiyle de gösterilecek. Bayram öncesinde eski Şehir Hamamı binasında çekilen görseller, Lumr Olovsk müzik topluluğu reisi tarafından sunuldu.

Prömiyeri 2 Aralık’ta

Prömiyerin 2 Aralık 2018’de yapılması planlanıyor. Seyirciler ilk performansın biletlerini 13 Ocak’tan itibaren ön satış gişesinden, DJKT web sitesinden veya Plzesk vstuppenka’dan satın alabilirler. Harika bir başlık. Benim için en yüksek rollerden biri. Pavel Ren, bu beni çok heyecanlandıran çok büyük bir çağrı diye övündü.

Meslektaşı Pavel Klimenda da aynı role hazırlanıyor. Bu figürü şekillendirebileceğimi hiç düşünmezdim. Hiçbir zaman rock şarkıcısı olmayı arzulamadım, buna yakın bile değilim ama bu benim için de bir çağrı ve bunun sonucunda ne olacağını göreceğiz. Andrew Lloyd Weber, harika bir müzisyen; bu muhtemelen her müzik sanatçısının ulaşmak isteyeceği hedeftir. Eğer başarılı olursa, o zaman astsubay Klimenda olacak.

Her iki kahramanın da ek nron pveck kısmı var. Urit sizin için iyi bir hazırlıktır. Her müzik sanatçısı kendisi için çalışır ve ilk pedagogu vardır. Urit, kendime zarar vermemem için bunu açığa çıkarmalıyım. Teba Kamil Stihavka bu rol için çok çaba harcadı. Beni öldürmeye çalıştığını biliyorum. Bunu kesin olarak kabul edemem. Pavel Klimenda, bunun bana iyi gelmesine, vahşi insanı memnun etmesine dikkat etmem gerektiğini söylüyor.

Benim için müzikal açıdan iyi bir arkadaş, çünkü çocukluğumdan beri benzer müzikler dinlerim. Sonuçta, şu ana kadar yaptığım başlıklardan başka bir şekilde olmasa da, iyi bir dalış. Bizim versiyonumuz insanların gerçek rock sesleriyle bağdaştırdığı Spirla’dan farklı olacak, bizde öyle olmayacak. Genel sunum bile yeni olacak. Ses hijyeni, ustalaşmış bir ses için günlük bir görevdir. Buna hazırlanmalısın. Ama ben ana rolü oynamaya niyetliyim, diye belirtti Ren.