Dürtüsel ve agresiftir. On üç yaşında çekim yapmak için bir bağımlıca 6,5 yıl verildi

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Mahkeme, HJKA'yı yetkisiz ordudan kabul etti, BP'ye çalışarak sağlığı incitiyor ve sağlığı ihmalden incitti ve 6,5 yıldır ona kötü bir ceza verdi. Ceza, güvenlik ile depozitonda sunulur.

Sağlık sigortasına göre, köpek 37 bin kron ödüyor ve yaralı iki yıllık iki bin kron. Yargıç Helena Przybylov, NROC'sinin geri kalanı ile birlikte daha fazla Obansko'da kadına sahip olmayan bir tuzak ve acı için maddi olmayan bir isimle iki yapılı bir ikiye atıfta bulunuyor. Yarı -semi -semi -ikisi 290 bin kron idi.

Fare olmayan bir iş yaptı. Bu, sonucu çıkarmak istemese de, karanlıkta yatağa akışım için benim akışım için açıktı. Alt bacakların dibinde bile, uzmanlara göre, her ikisinin Zsah'a ve devasa bir kan dökülmesi tarafından alınan sinir demetlerine dizine ulaşmak mümkün oldu. Tüm bu durumlarda, bir sağlık bozukluğu olurdu ve sonuçlar olarak kaldıkları bir iyilik yoktur. DANM'de TK JMA sağlıkla tehdit etti, Przybylov'u boşalttı.

Aynı Ml Hjek VDT, silah beni sıçradığında beni çevir.

Karar nihai değil, Hjek hemen itiraz etti. STTN LHTA'yı sakladı. Yedi ağaçta hükümlü tehdit etti ve 12 yıl.

Yazlık sahibi geçen yıl içerken ve Kuchyn kapısı açıldığında, Hjek bir yasadışı bir tabanca sürdü. Çelik halının halının altından sonra parçalandı ve babasıyla kulübede içen teneke yıllık çiftlerin ayakları tarafından ulaşıldı.

Olanların dondurulması, kız masum. POS … Ben, bu açık. O MS'i orada kızımla birlikte olsaydım, yapmazdım, geçmişte Prag'da denemek için yedi yıl hizmet eden Hjek'i etned olurdum.

Polisin ön saflarında, işaretlerinde olduğunu açıkladı. Biz Kamardi. NJ'de kanat göz ardı edebilirdim. Ancak yaklaşık iki MSCE kuşları kuşlara götürdü ve kazanmamı sağladı. Onurlandırdım, bu yüzden onu korkutmak istedim. NJ'nin yanında çelik olmak istedim. Eğer ona vurmak isteseydim, bu bir sorun olmazdı, NJ'den iki metre uzaktaydım, ona yedinci TDU'yu bile bitirmeyen ve 14 yaşından itibaren ilaç aldığını söyledi.

Polis Ptrala Silahlı Mui'den Sonra, Bir Minörlü Yatak (11. 10.2024)

Uzmana göre, uyuşturucular şirket için narsisistik eğilimlerle ona döndü. Çaresizdir, cehennem standartlarına eğilimli, kişilere duyarlıdır, kendinizi dürtüsel ve agresif tepkilerde tezahür eder. İkinci veya koşullarda iny kalem başvurusu. NEžn Suçluluk Duyguları, VKP'den kullanılan ance minimal, dedi uzman.

Dosyaya göre, doped içinde sarılmış hazırlandı. Tian'ın önünde ağladı.

Gözaltında gözaltında bulunan çiftin babası, kızının ve kızının kulübeden sarılması gerektiğini açıkladı. Sohbet etmek için Piblin Kapısı 50 Metre Bahçesi'nden LA çift.

O gün benimle bir kızdı, Zubae'deydi. Yazlık içtiğimizde Koata'yı aradı. O arkamdaydı. İlk kapıyı açtım, diğer ikisine köpek düzensiz bir kış bahçesiydim. Pedlvan'dan Kuchyn'di. Ben onları çeviriyorum. Arkalarında Hjek vardı. Elini kaldırdı, ben olduğumu çok etkiledim. Ben bir kapıydım. Ben, benimle bir kızım. Tek kelime etmeden ortaya çıktı. Mal Zaala Breet. Dışarıda. Mla Druh bacakta. Onu arabaya götürdüm. Hjka'ya kızımın hastaneye gideceğini de söyledim. NMI ile gitmem gerekip gerekmediğini sordu. Ayrıca, EV DNM PAD, E Volm Polis ve Çift dedim. Ormanda kayboldu, Svdek'i tarif etti.

O zaman, polis memuru bir ZSAH birimi ve bir pervane kullandı. Yaklaşık iki saat sonra sayfa alanına alındı. M için kimseye hiçbir şey almak istemediğim bir utanç, sert hjek.