Domažlice'deki Schoolbirl sınıf arkadaşlarını bıçakladı, mahkeme koruyucu eğitimini uyguladı

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Mahkeme böylece 7 Nisan'da karar verdi. Kanıtların değerlendirilmesinden ve bir kişinin davetinden sonra, koruyucu VCHOV'u en çok izlenen olarak seçtim, aynı zamanda MF DNES hakimi Jan Vgler tarafından onaylanan 15 yıl genç tarafından aynı yanıtla.

Eyalet ve yaşta iki BT. Domalick Denk'e bildirdi.

Yargıç Jan Vgler, Vchovy'nin korumasının karar verildiğini de sözlerine ekledi. Pilsen'de iki yollu teşhis için işbirliği sağlandı.

Mahkeme Inu'yu itiraf etti ve Ikannaovna'nın bir güdüsü olarak belirtti. Ancak malzemenin altından, Ikan'ı bir öğrenci mekanizması olarak verecek hiçbir şeyi yerine getirmez. Benim bakış açımdan, kesinlikle Neoekvan ve mantıksız akıştı. Hakim, yüksek lisansın ustasında, önceden belirlenecek olan bağlamı bulamadım.

Suçlu Eili, aksi takdirde yargılanan ve onu bir karga girişimi olarak nitelendirdi. Ancak küçük bir fail olduğu için, dava sonunda erteledi. Mahkum değillerdi, ağırlıkta o kadar da sapmış değildi, iki boşluk Jan Rykl tarafından açıkladı.

İkisinin günün ikinci gününde sekiz tdy'den oluşan iki ortak vardı. Prosch Patnma'sından yedi tank avcısı haline gelmişti. Tonic ve Noah editör tarafından sakinleştirildi.

MF DNES'e göre, ikisi çok yalnızdı. Patn UILA'dır ve TD'de veya TM Kamarda turunda yoktu. Elinde Noah ile tdy'ye uçtu ve Co -Mail ve Co -bag'ı bıçakladı. CO -TRIAL BICH, CO -HOME -CO -HOME, muhtemelen arkada. Hızlı, sonra kafası karışmıştı ve herkes TDO'dan kaçıyordu, sonra K'dan birini tanımladı.

Yaralı DTI bu gün Hastane Dom'dan proprutny idi.

Kolaka, Domalicch'te iki ortak ortamı bıçakladı (3. 9.2024)