Doksanlardan gelen seri katil, daha katı bir hapishaneye geri dönmeli, hücrede cep telefonu vardı

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Josef Kott'un Pslunku veejn hissi statüsü bugün Hornm Slavkov'daki boynuzdan birincinin Sokolov Mahkemesine birim tarafından perçinlendi. Sthan ve benim için MT'den hüküm giymese bile, başka türlü cep telefonunun ötesinde, Kotta'da onu bütüne döktü.

Hüküm giymiş katilin Peazen'i Zezně'dan Güvenlik ile Kznice'e, yani dış güvenliğe, yani dış güvenlik ile cezalandırmak zorunda olduğunu ileri sürdü.

Kott, ML hücresindeki cep telefonunu mahkemede çizmedi. Onu sadece ailenin ailesinde kullandım, hiç bir suç geçirmedim. DN ilaçları, dn tk. Aile ile ilişki güçlüydü. Esas olarak yetişmesini istedi, çünkü onlarla birlikte bir görüntülü görüşmeye izin vermedi. Kaç yaşında olduğum ve ne kadar nokta olduğum göz önüne alındığında, bir UT ailesine sahip olmak istedim ve Kzesky tarafından cezalandırılmamı riske attım. 35 yıl içinde cep telefonum için cep telefonum için suçluydum ve yetmiş yetmiş yılı çekti.

Yargıda bile ısırık kaldı. Birkaç pslunk için Kuklch, Pilbch ve uzun silahlardaki birimlere tırmanması yeterli değildi.

Kott, sözlerine göre, Valdice ve MROV'daki en çok yazılı suçluların progenik cezası içindeydi, yaklaşık 17 yıldır MRNJM Reim ile kolaylıkta. Bugün, yargıç Kzesk'in kötü bir anlaşma yaptığını belirtti. Bir mola verebilirsiniz, ama sonra bir ceza alırsın, sarhoş yargıç Dana Kordkov.

Kzesk sadece cep telefonları için değil, aynı zamanda ihlal edilen Reim için de cezalandırıldı veya Doğu personeline itaatsizlik etti.

Sokolovský'a göre, Petr Havlev'in ayrıntılı cerrahı, PSNJHO dış türünde Peazen Kotta'daki NVRH editat. Hüküm giymiş kişinin cümlesinden rahatsız olur ve tekrarlanır, Havlek özetlendi.

Kott, bu çıkartmanın yargılamasını denemekti. Ne olduğunu hissediyorum. Kott, keskinleşmede olsaydım, u tekrarlanmayacağını düşünüyorum, dedi Kott.

Yapmadım. Hakim hükmetti ve Bt Peazen özel güvenlik ile dış bölgeye vtky. Kott'ın Pipomnla, ceza normlarında herhangi bir bozulma olmadığını. Mahkeme, özel güvenlik ile dış bölgeye zirvede editöre yeterince baktı ve iki tane. Kordkov'u yakalayan Güvenlik ile Peazen için koşulları yeniden inşa edecekse mahkum edilecek.

Memnun olmayan Kott hemen bir gerginlik açtı. Cep telefonundaki temyiz başvurusu Temyiz Mahkemesi olacak.

Kott Kutlek ile bir araya geldi

Pslunk Veejn Güvenliği Kott, cezanın delinmesindeki talebin tutarlılığıdır, oldukça estritleri hüküm giydirir. 80'lerin sonundaki kızgınlıktaki ilk, Dalm'in hükümlü Michael Kutlk ile tanıştı. Af'dan sonra 1990'ın tutuklanmasında bir araya geldiler.

Kvtnu 1990'ın tutuklanmasında, silahı alan Pilsen'deki Nans'daki sondajı sardılar. Sonra Prag Tatra 613'e gittiler. Pilsen'de Zbiroh yakınlarındaki ormanlarda öldürdükleri iki genç stopakm'ı durdurdular. Prag'da emekli oldular ve taksi soydular. Rokycany'deki Kaez yakınlarındaki Parkoviti'de Zptka yolunda, bunlardan biri İngiltere'den bir idie kamyonunun kafasına girdi, sonra bir şirket kabini soydu. Çantasını bir peil gibi parmak.

O zaman, kader bir çift haline gelen kamyon kabininden bir araba çaldı. Görüşmeci, bazı bilgilerle bilgiye, Auto Rose Mal Dt ile evin arka bahçesinde Kott'a gittiğinde.

Polis memuru Kott ve Kutlka 4'ü taktı.

Kutlek daha sonra 1990 ilkbaharından itibaren Pilsen'de bir kapıya gitmek için kızdı. Çift pedini yeniden açmaya çalışmıyordu. Kutlek 2017 yılında Vakıfta öldü. Davasını yıllarca yenilemeye çalıştı ve bu yüzden başarılı olamadı.

Ömür boyu hüküm giymiş bir Kott'a süreci yenilemek için (29. 3. 2022)