Bohemyalılar meraklı bir durumdan sonra gol atmadı. Dördüncü hakimin hatası kaynamayı düzeltebilir mi?

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Massy yapmadı ve varil Adam Trka'nın namlesi 29. turlarında karıştırıldı. Sadece her iki aktras için değil, aynı zamanda masadaki rakipleri için de olan turlar. Ostrava ve Sparta için Pad plzn ve Mladá Boleslav için Pad Bohemyalılar.

Plze için 2: 0'da 77. dakikada, Jan Kovak'ın DOMC'si boynuz vuruşuna gidiyordu. Ama gitmeyecek, Trka'nın sert namlesi Adam Kadlec'in evini iki oetik olan hostujkm cadu ile serbest bıraktı. Bir penaltı ülkesine koştuklarında, Kovak merkezlendi, düştü ve Kadlec'i daha hızlı. Onun ekibi HLKA M'yi ST'ye öldürdü.

Ana namlu GL'yi maskelemedi. İkisi isabetin ortasında asılı kaldı, ikincisi değiştirdi. Ondan sonra sorduğumda bunu yaptı, bu yüzden gitmedi ve Odeel. Arama ve bizim altında, GL ödememek için Kadlec kızgındı.

Hata, Tezgahlardan Peruen'deki oyun alanında her iki bezelyenin her iki bezelyesini yayınlayan Trka tarafından yapıldı, kuralların üstesinden gelmiyor. Ve bunlardan biri oyunu etkiledi, çünkü GL Pihrl'de. Bu kurala aykırı, hedefin de tanınamadığını açıkladı.

Eğer GL hiti'yi tanımadıysa bu subku'da. Fakat EK Njakm, madenlerin kurallarını ihlal etmedi. Bu nedenle hedefi kabul etti.

Sonra Otzka var.

Bu varil kuralları bilmiyor ve oyunu Peruen'deki oyun alanında yayınladı mı?

Kararın kalesi düşünüyordu, AB kazanıldı, bu yüzden İKY talimatını verdi, bırakmalarını bıraktı. Ancak İK Peruil Domuil, durdu, oyun yeniden açılmadı. Öyleydi ve şu anda ikisi bir penaltı ülkesindeydi. Kurala aykırı olamadık.

Futbolcu Plzn ve Bohemiler Ped Puk.

Ve zor kararla nasıl düzeltilmesi?

İki çocuğun önündeki stoklama, Zome Karvin – Mlada Boleslav (3: 1) Pelpl'de HR'nin Autovm'da ve sonuçta ortaya çıkan GL'ye düştüğü bir duruma giremedi.

Dolu değil. Oyunda, hit girdiklerini düşündüm, bu yüzden oyunu etkilemediler. Oyuna girmek zorunda olmayan HR'nin hedefi kaydettiğini fark etmedim. Bunu bilmiyordum. İletişim uzundu. Oyunun etkilemediği en fazla şey var. Ve sonra GL Pihral'daki İK'nın öğrendiğini öğrendim. Bunu bilmiyordum, bu yüzden hedefi tanımak istedim. Ama oyunu etkilediğini öğrendiğimde ZPT'nin bir yolu yoktu. Kurallarla çelişemedik.

Bundan sonra böyle bir duruma gelip gelmeyeceği açık mı?

NAVC Kadlec ve Cadu, vuruşta koştukları bir kartı verdiler. Meslektaşı onlara talimat verdi. Her şey Souni'de olur, Üstat Lig Ustasına gider ve bir milyar kron için bonuslara içebileceği bonuslarda.

Zor kararın hatasını bitirdim. LUT kartı, neyin gerçekleşmediğine dair kararın talimatına uymuyor. BT'nin uymadığı kartlar yarışmanın geri kalanını etkileyebilirse, BT yapamaz. Her iki HRT de kartı almamalıdır.

Bu DL hatası, Kadlec ve Cadu Lut kartlarının Smae'nin olduğu disiplin komisyonunun onarımı yoktu.

Yarışmaya bir nokta al