Bir yaşam formu mu? Bilmiyorum, ama o iyi, Pilsen tetikçisi Bucha’yı memnun ediyor

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Ve maçın adamı ödülünü aldı.

“Bir dakika önce 1:1’de eşitliği sağladık, coşkudan yararlanmak istedik. Gol yedikten sonra birkaç dakika daha takım için kriz durumu olduğunu, bundan faydalanmak istediğimizi söylüyorlar. 25 yaşındaki Bucha, “İkinci golün moladan önce atılması bizim için çok önemliydi.

Son beş maç, dört gol. Yaşam formunu hissedebiliyor musun?
Hayat mı bilmiyorum… İyi bir form, umarım böyle devam eder ve daha da goller ekleyeceğim.Aynı zamanda üst üste altıncı rekabetçi oyununuzu kazandınız.

Şampiyonluk sezonunda yaptığınız gibi benzer bir dalgayı sürdüğünüzü düşünüyor musunuz?
Bu yüzden biraz dikkatli olurdum. Ama takım olarak, işlerin düzeldiğini, özgüvenimizin arttığını, goller attığımızı, galibiyet sayılarının arttığını hissediyorum. Umarım seri devam eder.

Bu sıcaklık koşullarında oynamak ne kadar zordu? Termometre gölgede 36 dereceyi gösteriyordu.
Bir süredir bu tür havalarda antrenman yapıyoruz, yine böyle bir sorun görmezdim. İlk yarı zordu, ikinci yarıda yukarıdan rahmet geldi, hava bulutlandı ve biraz yağmur yağdı. Bu bize yardımcı oldu. Sonu güzel biten zor bir maçtı. İlk yarı sonundaki top kaybı çok önemliydi, ikinci yarıda bunu iyi kontrol ettik ve galibiyet için mücadele ettik.

Sezon öncesi orta sahada daha çok rekabet vardı, İbrahim Traoré geldi, bu sizi daha çok çalışmaya zorladı mı?
Kesinlikle ve bunun için mutluyum. Sanırım buna ihtiyacım vardı, bu bana daha çok çalışmam için biraz destek verdi. Sezon başlangıcı pek ideal değildi, ilk 11’de bile oynamadım. Ve hatta gelecekte de teknik direktörümüzden algıladığım kadarıyla hiçbirimizin temelinde belli bir yer yok. Bunu sürdürmek güzel, antrenman yapmak daha iyi, bir pozisyon için daha fazla kaliteli oyuncu varken hala erkeklerle rekabet ediyoruz.

Görünüşe göre sahada başka bir kabadayı olan Pavle Šulec ile çalışmaktan da keyif almışsın.
Bugün başladığımız kadroda çarşamba günü tüm erkeklerle çok iyi anlaşıyoruz. İleride sahip olduğumuz özgürlüğü seviyorum. Savunma için ataklara itiliyoruz, bitirmeye çalışıyoruz. Bu bana uygun.

Artık Avrupa Konferans Ligi grubu için iki play-off maçınız var. Sezonun ilk bölümünün nasıl değerlendirileceğinin sadece onlar tarafından ölçüleceğini düşünüyor musunuz?
Her zaman böyledir. Ve mevcut form göz önüne alındığında, umarım buna hazırızdır. Başaracağımız başta kafamızda, hepimiz kupalarda grubu oynamak ve daha ilginç bir sonbahar geçirmek istiyoruz.

Tobol Kostanaj ile mücadelede Kazakistan’a seyahat etmek ve başa çıkmanız gereken zaman farkı ne kadar zor olacak?
Bir hafta içinde bizde de benzer bir durum yaşayacaklar. Yapacağız. Her şeyi ona göre ayarlayacağız, pazartesi havaalanında yatacağız, salı sabahı uçacağız. Uyum sağlamak için bolca zaman olacak.

Üçüncü eleme turunu oynuyorsunuz, güçlerle ne durumdasınız?
Geçen seneden beri alıştık. Şimdi sakatlıklardan dolayı biraz kriz durumuydu ama takım antrenmanlı, güçlü. Ve her birimiz maç üstüne maç oynamak ve mümkün olduğunca az antrenman yapmak istiyoruz.