Atılan şans? Muhtemelen hayatımda en çok vardı. Ve hedefi alıyorum! solucan

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Saklanmadı, mazeret etmedi. Durum LPE'ye verildi. Abu Fani'nin görkemli stel tarafından ped edilen köstebek, VPN'nin arkasındaki rakibi yetiştirmeyen ilk oldu.

Stetly son an için oraya gitmek yanlıştı ve temelde ikinci oyunlarını vurdum, ki bu bir aptal. Kendime yolculuk yapıyorum, diye kabul etti.

Atmosfer dolu değildi. Özellikle iyi vakit geçirmek için ilk yirmi dakikada mıydı?
Evet, bu yüzden buraya gidiyorlar. Gitmek stadyum ve LP'ye nasıl girdikleri ve ittikleri. LP'ye girersek, çok fazla yapma. İlk on dakika içinde köşe hakkındaydı, bu yüzden bou. Ve kazanlarının altına gir, bu ndhera.

Sonra oldukça karşılaştırıldın.
Atmosfer Vborn'daydı, aynı zamanda NS için. MN zamanlarda oynanır ve Nai hayranları Slyet'di. Koda, LP ile bıçaklamadığımız, özellikle ilk PLI.

Glman Jedlika nm çamur, erik brendi de yakaladı.
Yani orada. Ama bunu kimseden alamadım.

VS NM rakibi şaşırdı mı? Trenr Koubek, seçtikleri ve Ostrovní oyunu hakkında konuştu.
Çoğunlukla arkada oynuyorlar, ama teknolojide de sona ereceğimi anladık. Dışarı çıktığında, bunun bir üçlü olduğunu anladık. SP'yi tam olarak yakaladık, otuz dakikalık tm glemi tch tch itti. Koda hiç kimse yoktu.

Son dik çeliğe sahip olacaksınız.
Koda oraya düşmediğinde, muhtemelen hayatımın en büyüğüydüm, ama kaçmadı. LP'ye en az bir tane vurabilirim.

Luk erv dovv mz HR Ferencvrose Mohammad Abu Fani ve Barnabase Varga.

VOM'un karışıklığında, elinizi orada iddia ettiniz. Orada ne oldu?
Tam olarak hiçbir şeyim yoktu, bırakabileceğime karar verebilirim. Balonu çelik üzerindeki VPN'de yönetiyor … ama bölümün zamanında oyunun son m'si ve sonra son.

TK 0: 1 pli neotevt nasıldı? GL tipi büyük bir komplikasyon ve pike protitleri olacaktır.
Tabii ki, çıkarma daha iyi olurdu, ancak dışarıdan bir GL kaybetmek oynanabilir. Biraz DL gidecek olsaydık ve orada hata yapmadık, en azından oradaydık.

Nyn VSI, Teplice'i karşılaştırabilir, ardından Ferencvros, Slavia ile misilleme yapabilir. Sezonun var mı?
Özel, JT daha hızlı beslenmeliyiz, en kolay olmasa bile, özellikle Is Liberec'teydik. Bir Ferrencvros ile oynadığımıza bakmak için bir HRT'miz olmalı. Teplice'e bakalım, dışarıda olacaklar ve Çek Cumhuriyeti'nde KRSN POAS ile dolu değil, her zaman hoş olmayan. Olumlu bir kafaya sahip olmalıyız ve kurulmalıyız.

Misillemenin evde olması uygun mu?
Orada güçlüyüz, evde SVD'ye ve bunu özel hale getirmek için hepimizi yapalım.