Alerji uzmanı bir yaban arısı tarafından sokuldu ve birkaç dakika içinde yere yığıldı, polis tarafından kurtarıldı

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
Pilsen'in merkezinde bir yaban arısı tarafından sokulduktan sonra çok terliyordu. Çubuklar ona yardım etmek için ıslık çaldı.
| Fotoğraf: Mstsk Polisi Plzeň 

Salı günü akşam saat 08.00 sıralarında eşi ve çocuklarıyla birlikte bisiklet turuna çıkan genç, yaşam mücadelesi verdi. Kendini Pilsen'in merkezindeki Wilson Köprüsü'nde bulduğunda, kadın onu iliklerine kadar dövdü.

Alerjisi olduğu ve yanında otomatik enjektör bulunmadığı için birkaç dakika içinde kendini hasta hissetmeye başladı. Tereza Schlikov, Tereza'nın nefes aldığını, horladığını, yere yığıldığını ve bilincini kaybettiğini söyledi.

Yakınlarda bana hemen yardım etmeye başlayan çevredekiler vardı. Operatörün talimatları doğrultusunda kurtarma ekipleri, adamdaki yaralanmaları muayene etti, böcek sokması sonrası oluşan şişliği kontrol etti ve solunum yollarını temizledi.

Göğsü kalkacak mı diye gömleğini biraz sıvadılar ve etin içini iyileştirmeye hazırdılar. O anda kurtarma ekibi olay yerine geldi ve taraflar yardımcı oldu ve birkaç dakika sonra adamın temel yaşamsal fonksiyonları normale döndü ve müdahale iyi bir şekilde sonuçlandırıldı. Kurtarma ekipleri daha sonra Mue'yu hastaneye götürdü.