Affet, zorundaydım. Hasta Pilsen'i vurdu. Ve Slavia unvanına yaklaştı

Deniz Siyahi

Global Mod
Global Mod
PLZA için bu bir yıl boyunca bir ihanetti.

Öte yandan, Slavia, Dikkatli Olmayan Ton'un Yaz Körfezi'nin yıllarca Kararname Kulübü'ne çok fazla KL olacağıdır.

Güneşin ne alacağını anladık. TM ve Je Gly için Chorsy Zozan Mak, tuz Trenr Jindich trpovsk için bir bonus.

Pazar günü Epici Kilt'ten sonra geri döndü ve HRI'da Hostsn Kotle altındaki Hopsn kutlamasından keyif aldı. Onun sonucu HL.

Plze Slavia 1: 3.

İki metrelik HABN hastalığı 104 saniye sonra Naal ortaya çıkıyor.

Plze bir cezadan seviyelendirildi.

Ve dip, ikinci yarı sınıfı utandırmadan düello ile dolu futbol olduğunda, Corones cezalar için duruyordu. Yani ilk başta o değil, ülkenin cezasının nereye gittiği şehre bir dakika sürmeyen bir Zafeiris takımı. Plzesk Stadion Buel: Sadece hastalık yok!

Ve öyle. Salist Ptadvictka Puntka'ya ayrıldı ve kesin bir vuruş yaptı. Hastalık, Dest GL Vsezon'a kalktı ve esas olarak Slavia Oekvan'ın özel bir vuruşunu sigortaladı.

Tonk Slavie Tom, Pilsen'e karşı kazanırken bir ceza mezun olur.

Plza için Krsky Mountains oynamadım, tekrar hatırladım. Damıyordum, hızlı sonra alındım. Ama ATM'nin ikinci tarafındayım.

Bu yüzden ikinci vuruş HV olmadan kutlandıktan sonra, sadece Erna eldivenleri altında gizlenmiş bir Natana Palm ile bir oda. Sadece diğer Zlzeské pebhlk olan Survist gol Stak'taki vardiyalardan birkaç zaferi affetmedi. Providco Standk, Slavia'ya Slavia'ya gitti, Nestail takımına olan hastalık veya veda etti. Çek futbolunun en etkili kişilerinden biri olan Slip -Off Fem, bugün hala mutlu değil.

Böylece sonucun ne anlama geldiğini bilmiyoruz: Lig belirleyici.

Slavia Znom Sovennn, tiadva tekerlekleri için tek Porka ile. Sparta ile birlikte Otect Point Zpt Plze. Yedi tur geri ve daha sonra bir Ptikolov üst yapısı olduğu göz önüne alındığında, Altın Ligi'nde tek pre -pre -spring çöküşünü onarmak için bir Slavia var.

Bu yüzden Cadm Dövüşünde inatla dövülen bir koror var.

Truncovy Sady'ye olan Nvrat gerçekten tatsızdı. Çek Cumhuriyeti'nde, yarışmaya gittiklerinde gecikmelerini almayan bir İK yığını bulacaksınız. Namtou Matu, Yüzme, Horvth, Kuchta veya KrMek. Express, anlaşılmaz olan neredeyse Sparan Trenr Straka idi. Apak Chor.

M büyük güneş ışığı, sadece hrt brace ve provoke.

Plzni, Slavi'ye düşkün olduğunda duygulara sevinme kararı.

Zakvien'e öldüğü zaman bile kalmadı ve Plzesk stadyuma başladı: hastalık. Hastalık evin altındaki PMO düellosuna düştüğünde, kalkmayı ve fuke'ye gitmemesini sağladı. Ayrıca sunum parkı Ervo'nun kötü adamı ile büküldü. Evet, yine hit doluydu. Artı iki Gly.

Plza sadece güneşe değil, aynı zamanda SVJ ZB'lere de ödedi. Her zaman Ferencvros'un ilerlemesiyle dolu bir dolaşmak için Avrupa Ligi'nin sekiz finaline. Pteek'te, rakibin Lazio M ve IVJ, Pesnj olan ve bir Explzeskho katili olan Elila Slavia'da olacağını öğrendi.